Wij zijn Veldhuizen Media.

Wij maken van uw visie een realiteit.


Een hecht en betrouwbaar team.

Een team van jonge, ambitieuze ontwerpers en ondernemers met de kennis in huis om uw merk op de juiste manier neer te zetten.

Dylan

Creative Director


Anthony

Lead Designer


Tian Yi

Developer


Dayne

Fotografie

Communicatie

Voordat wij beginnen aan het project, schetsen wij een duidelijk beeld over al het geplande werk. Op deze manier weet u wat wij van uw verwachten en andersom. U speelt een belangrijke rol in het designproces, dus is communicatie een van onze belangrijkste en sterkste punten.

Doelgericht

Wij denken in oplossingen, dit betekent dat wij van het eindproduct terugplannen naar de start van het project. Onze manier van werken is direct en no nonsense. Zodra De verwachtingen duidelijk zijn gaan wij in sprints aan het werk en ontstaat er een eerste versie van het eindproduct. Elke interatie van het product komt dichter bij het eindproduct. Wij stoppen pas als u tevreden bent.

Vakpersonen

Elke vorm van media is realiseerbaar. Om te beginnen asseseren wij wat voor passende media er voor uw probleem passend is, en gaan wij aan de slag met een specialist.

Transmediaal

Soms is een website niet het antwoord. Het is een onderdeel van uw merk en helpt u met het behalen van een doel. Wij kijken naar het geheel, en niet alleen naar praktische oplossingen. Wij denken met u mee en adviseren u om het gewenste resultaat te behalen.

Hoe wij te werk gaan.

1Wij beginnen met een korte orientatieperiode, tijdens deze fase maken wij kennis met elkaar en zetten wij beknopt neer wat er wordt verwacht en wat voor media er precies wordt geproduceerd.


2 Als er kennis is gemaakt en er is een overeenkomst over de opdracht beginnen wij per direct met voorstellen te genereren.


3Zodra uw tevreden bent met een uiting zullen wij deze iteratief verbeteren tot en met het eindproduct er staat. U kunt live bekijken op een afgeschermde online omgeving.